Noi

Suntem Silvia si Vlad, un cuplu tanar din Romania si aici este locul unde vom impartasi calatoria noastra pe biciclete  urmarind vechiul Drum al Matasii din Romania pana in China.

Ne-am  intalnit prima oara la un Revelion in muntii Retezat, un cadru perfect pentru amandoi de a ne imprieteni. Necunoscandu-ne decat din vedere am facut prima noastra tura alpina de iarna pe 2 Ianuarie 2016. Initial am plecat de la cabana cu gandul sa facem o creasta, insa am ales pana la urma o linie nemarcata pe versantul opus. S-a dovedid o idee buna pentru ca am capatat incredere unul in altul si am facut o ruta interesanta si palpitanta pe care am denumit-o ruta “Increderii”.

Au urmat alte trasee in masivul Bucegi, in Costila, una dintre cele mai mari zone de catarare din Romania, asadar pasiunea pentru aventura era mereu prezenta in activitatile noastre, iar in  Martie 2016 am facut un pact sa mergem impreuna cu bicicletele prin lume. Asa a inceput nebunia…

Intre timp Silvia s-a mutat in UK unde timp de doi ani a lucrat la o marca consacrata constructoare de masini iar Vlad i s-a alaturat dupa un an. In tot acest timp am profitat din plin de week-end-urile libere si am colindat tara gazda de la Nord la Sud si de la Est la Vest atat pe biciclete cat si in ture alpine si de catarat.

De asemenea ne-am  pregatit si echipamentul pentru calatorie incluzand biciclete speciale pentru cicloturism si tot ce este necesar pentru o astfel de aventura. Am facut planuri peste planuri, am citit cat mai mult despre ce implica calatoria pe 2 roti, am descoperit multi oameni care fac deja asta si am pus bazele visului nostru.