România

Tura de acomodare cu bicicletele-8 zile prin Transilvania

Intro

Dupa ce ne-am cumparat cea mai importanta parte a echipamentului, am luat decizia ca trebuie sa si testam materialele pentru a ne putea da seama de ce ne lipseste si cum se comporta acestea in conditii reale de drum.

Am planuit sa facem tura in luna Septembrie 2017, timp de o saptamana, traversand colinele Transilvaniei in zig-zag pana la Sibiu si apoi revenind pe sub poalele Muntilor Fagaras pana in Busteni, punctul de start, dar si de finish totodata. Scopul fiind unul de acomodare cu bicicletele, de setare a echipamentului, de a vizita satele sasesti si de a ne relaxa.

Traseul a pornit din Busteni, orasul natal al lui Vlad aflat la poalele Masivului Bucegi si a continuat spre Zarnesti, trecând muntii prin Poiana Marului, coborand spre Colinele Transilvaniei. Drumul n-a purtat prin satele Sasesti cu arhitectura specifica si imprastiate pe dealuri pitoresti pana la Sighisoara, unde am vizitat cetatea medievala care este inca locuita si inscrisa in patrimoniul Unesco. Tot acolo ne-am intalnit si cu parintii Silviei sa facem o evaluare a turei. Mai departe am pornit spre Sibiu urmarind traseul propus prin satele Transilvaniei. Odata ajunsi la Sibiu, fosta Capitala Culturala Europeana in 2007 , am fost primiti de Emilia si Dorin. De aici am pornit inapoi spre Busteni pe sub poalele Fagarasilor pedalând pe langa raul Olt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *