România

14 Aprilie – ziua plecarii din Romania

Aventura noastra pe Drumul Matasii a inceput!

Am plecat din Bucuresti la ora 10.30, cu multe emotii, de toate felurile.

Dintre prieteni doar Geo a venit. Stiam ca nu avem prea multi prieteni care sa inteleaga ce facem, plus ca Geo aflase de mult de plecare. Cativa trecatori ne-au felicitat, auzisera de ce vom face la Radio Guerrilla, un domn, pe nume Cristian Lupu a venit special pentru noi si ne-a insotit o bucata de drum pe bicicleta, iar Milena s-a nimerit sa fie in zona. Cum era si firesc ne-au insotit si parintii Silviei.

Iesirea din Bucuresti: trafic, poluare, praf..si continua asa pana la Giurgiu. Cel mai groaznic drum de facut cu bicicleta, nu inteleg cum de unii se „antreneaza” pe acest drum. Plus caldura, ne-am deshidratat si ne-am parlit pe maini.

In sfarsit am ajuns la Basarbovo dupa 94 km pedalati.  Am pus cortul langa niste romani care au un catel batran si surd dar caruia ii place ciocolata si a vrut sa guste pe furis din a noastra.

One Comment

 • Olimpia

  Buna Silvia si Vlad,

  Sunt Olimpia Hoinaru din Slobozia. Am vizitat pagina voastra la indemnul tatalui meu care a fost coleg cu tatal tau la IOR, Silvia.

  Va admir curajul si determinarea cu care ati facut aceasta calatorie. Din imaginile si descrierile voastre transpare ceea ce ati trait in aceasta experienta.

  Eu si sotul meu suntem si noi fani mers cu bicicleta dar traseele noastre nu merg mai departe de 40 km.

  La multi ani, sa fiti sanatosi si voiosi!

  Olimpia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *